Nešetři dechem
Anotace: už ten název.. natož anotaci, jen záblesk...
Sbírka:
Okamžiky
Sevři mě v náručí
rozervi ocelí
nech času jizvy
možná se zacelí
Nech smutek
v studené ráně
doteky smrti
nesmělé vráně
Do oblak napiš
vykřič svůj vztek
odejdi
touhy mi nech
Zubatá ostří
zlomená vztekem
miluj mě
nešetři dechem
Možná se zahojí
v srdci
poslední jizva
možná,
když lásku přizná(š)
Přečteno 387x
Tipy 20
Poslední tipující: hašlerka, NikitaNikaT., floreciente, ziriant, Psavec, zenge, Mbonita, labuť, Tacca, hanele m., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)