Pohádka
S úsměvem vcházíš do dveří
já všimnu si, že ráda mě máš.
S polibkem skáčeme do peřin
já uvěřím, že nic nepředstíráš.
Na pohádky už jsem velký
jen ty mívají šťastný konce
o lásce delší než na věky,
o milování a svatební polce.
Přání mizí v nedohlednu
tak už to na světě bývá
leden není v máji, máj není v lednu
nejen zraněná srnka umírá.
Slza padá do porostu mechu
slunce zapadá a broučci jdou spát
radost a touha po vášnivém vzdechu
jen ty tři slova : Mám tě rád.
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, páááááááá
Komentáře (0)