Déšť
Chtěla bych dýchat
na plamínek,který byl.
Na ten déšť ve vlasek
a krásné poblouznění.
Málo jsme hyčkali
to co jsme měli,
ted už jsme na to zapoměli.
Ten déšť a Tvé dlaně
zustanou dál,
jen vítr Ti jednou poví
kdo Tě miloval.
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Elisha, Pevya, kroužek, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)