Anotace: doufám, že ne
buď ráj, v němž není třeba doufat, ve který však nevěřím, nebo život beze smyslu...tak nezbývá, než doufat, že tomu tak nikdy nebude.
17.09.2009 22:45:00 | Kristine Clary-Aldringen
tu já raději, ale k tomu bych potřebovala někoho jiného... =( nevzdávám se však naděje =) možná, že to je jedna z podob lásky, ale nevím, jestli ji tak dokážu přijmout. děkuji za tipy a komentáře.
20.07.2009 12:20:00 | Kristine Clary-Aldringen