Miluji tě víc, než víš
Anotace: Další z básniček, která byla odeslána formou SMS, akorát teď pokus o cizí jazyk :-D Jelikož je to s největší pravděpodobností špatně, tak jsem uvedl i překlad. ENJOY IT :-)
Sbírka:
Básně pro Mikalku :-*
I love you more than you know,
when I start think about you,
in heaven begins snow.
You're everything to me
and it will be never change,
because I never stop love you,
there is no chance.
When I see you,
I whole glowing,
when I can hold you,
it´s take my breath away.
YOU'RE JUST PERFECT TO ME :-*
Miluji tě víc, než víš,
když na tebe začnu myslet,
v nebi začne sněžit.
Jsi pro mě úplně všechno
a to se nikdy nezmění,
není šance,
abych tě někdy přestal milovat.
Když tě vidím, celý zářím,
smět tě držet bere mi dech.
JSI PRO MĚ PROSTĚ DOKONALÁ :-*
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Gudula, klarass
Komentáře (1)
Komentujících (1)