Královna hořkého jedu
Anotace: k čemu anotace, nemám je rád
Sbírka:
Okamžiky
Chtěl jsem Ti vypsat do chmýří
vyznání lásky upíří
vzít si Tě něžně temně
cítit tvé srdce ve mně
královno hořkého jedu
za touhu věčného medu
na slunci hořím stínem
zabíjím lásku klínem
princezno
z neřestných tuh
vařící rosa
a ve mně dluh
rána
milenky bez závoje
chybí mi dlaně
dvoje
zkaženou krví do mrazu
prchavě věčnou nákazu
vyznání, královně smutku ze stínu
ukryté v lákavém kostýmu
chtěl jsem ti napsat
a nenapíšu nic
pro poslední tvůj vzdech
došla mi jenom…
krev
Přečteno 401x
Tipy 35
Poslední tipující: hašlerka, batůžek na motorku, Kars, Veru, Psavec, Lady Carmila, Paulín, labuť, zenge, janewe, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)