řeknu to krátce...
vykašli se na něj
a radši si nalej
je tolik lepších chlapů
co mají místo kolků
třeba chatu :)
22.07.2009 13:52:00 | blue
Střípky v Tvým srdíčku budou zaražený ještě dlouho...i když se některé věci změnily...Budou součástí Tebe a toho, jak silné, vůbec i jen přítomnost toho člověka, jak silné to pro Tebe bylo. Jsou znamením toho, jak čisté a opravdové to z Tvé strany bylo, protože i přes zklamání a nenaplnění bys toho člověka nedokázala nenávidět...což spousta lidí neumí...
20.07.2009 16:31:00 | malý lachtánek