Hřích
Můj hřích jsi Ty...
...hříšník jsem já...
šílený smutek mě provází,
když vzpomínka naráží
na Tvé oči,
úsměv a pohled,
co pohladí...
Poklekám před oltář něhy
a modlím se za doteky...
čekám vysvobození
mé duše z prokletí
myšlenek smutku a trápení...
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: Beepat, Gudula, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)