Cukrová
Anotace: Slzy jsou slova našich srdcí...
Smíchala jsem mé slzy s cukrem,
aby Tvé srdce přijalo sladce,
má slova nevyřčená...
Navěky láskou proslazená,
ostatním utajená...
v čokoládu proměněná,
kterou teď tajně pojídám...
Slzy z tváře mé utírám,
Sobě tiše povídám...
V Tvém náručí sladce usínám...
Přečteno 374x
Tipy 21
Poslední tipující: Koskenkorva, Hloupá Květinka, shakespeares, Bíša, Mbonita, hašlerka, Psavec, Anne Leyyd, malý lachtánek, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)