Panenka
Anotace: Našla jsem pár starých básniček a tato je jedna z nich..
Úsměv na rtech
srdce chřadne
krásné sny po nocích
ranní slzavé údolí...
Panenka na hraní
pocity mé...
Češeš vlasy,oblékáš šaty,
potom tě omrzí....
ODKOPNEŠ JI!!!
Vyznává lásku,
co z toho má?
Jen pouhé DÍK!!!!
Vzpomínky,srdce je zaplněno TEBOU!
Nejde jen tak ZAPOMENOUT!
Zapomenout...že TĚ MILUJI!
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: JohnyD., Neldor, al-pacino, sestra-konec
Komentáře (0)