Vstoupil a zanechal stopy!
Anotace: Starší básnička...ale myslím, že se povedla :)
Děvčátko v černých šatech,
sedí na břehu potoka
slzy v očích má..
Kdo jí takhle ublížil?
Do srdce vstoupil
dýku zabodl
vzpomínky omámil
zanechal bolest.
Děvčátko plačící
na břehu potoka,
sedí nic nevnímá
vládne v ní prázdnota!
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: Alien.v.v.s., JohnyD., al-pacino, sestra-konec
Komentáře (1)
Komentujících (1)