Jako pozdravení...
Anotace: Prázdniny některé lidí spojí a některé na pár dní rozdělí...
....................................
Chtěla bych mít křídla motýlí
jen na chvíli
na nich zaletět k Tobě na Pálavu
neviděna ženou Tvou
usednou Ti do dlaní
a zanechat na nich pel z křídel mích
jako pozdravení...
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: kroužek, Jana M., Kapka, Mbonita, sestra-konec, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)