a já žárlivosti ve svém loži rozestýlám...
Anotace: Někdy stačí krátký telefonát z dovolené...
..........................
Můj milý ve sklípku
s tou druhou
jenž je vlastně první
a já žárlivosti ve svém loži rozestýlám
dnes ona mi je společnicí
,když ty jsi daleko
šeptat mi bude do spánku
o úsměvech
o dotycích
o vábivé vůni vína
jak krásně rozehřívá...
Já vzdálená
a ona na dosah
právoplatná žena...
......................
Přečteno 387x
Tipy 8
Poslední tipující: Nussichoco, kroužek, Jana M., Markéta Hl., Kapka, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)