Za nocí
Za nocí dívám se do oken kde ty spíš
Nedýchám vzrušením
Klaním se nebesům
Nic necítíš
Za nocí chodívám potajmu do tvých snů
Laskavé mlčení
Závěry tušení
Těch našich všedních dnů
Za nocí bývám už dospělý a počítám
Slzy co skanuly
Na nebe dopadly
A znovu usínám
Přečteno 616x
Tipy 23
Poslední tipující: Milásek, sýc, ni.va, Holis, Actafool, Juraj Hrom, dream in emptiness, Bíša, spare, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)