Není ti odpuštěno!

Není ti odpuštěno!

Anotace: zase z hlouby mé duše

Kolik lží jsem od tebe slyšela?
Není to tak dávno.
Mnohokrát jsem ze spaní křičela.
Není ti odpuštěno!
Proč mne necháš odejít,
a pak pro mne sám přijdeš.
Nejde to zkratkou obejít.
Časem si a bolest zvykneš...
Proč jsem chodila sama po nocích?
Zatím co,ty jsi se smál.
Proč?
Neříkej mi,že jsi se bolesti bál.
Neoživuj mi vzpomínky,
neboj,v mé hlavě stále jsou.
Nevyvracej mi mé myšlenky.
Doufám však že je časem střípky lží odnesou.
Autor FrozeN, 21.07.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jak já Ti rozumím...

22.07.2009 22:52:00 | Ráchel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí