Věnovaná
Na hraně vlastních možností
v dřeni vlastní duše
získávám a ztrácím,
to, co bylo mou součástí.
V očích tvých hledám milost
marnou a zvrácenou.
Jméno tvé stalo se synonymem pro minulost.
Nesuď zbytky ctností, co v sobě mám
Nešlap po mých citech, které v sobě uchovávám.
Nesuď nevinnou,
netrap nemilovanou.
Slova umí sbližovat,
slova umí zraňovat,
slova umí oddělovat
Otupělá myšlenka dřímající v koutku mé hlavy,
nemohoucí mizérie konejšící zraněná věnování v mé hrudi.
Nespravedlivá a tolik oprávněná.
Proč jen slova opovržení nezůstala nevyřčena?
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Stepbystep, Bella., páááááááá, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)