Báseň z chladného rána
Anotace: Toto mě tak jednou napadlo, když jsem se toulal chladným ránem.
Je chladné ráno a já kráčím zasněženou krajinou,
venku je liduprázdno a já myslím na tu jedinou.
Chtěl bych být katem jenž špatným lidem hlavy stíná,
a který sám večer z toho špatné sny nemívá.
Chtěl bych být soudcem co lidem osud určí bez ostychu, nadále žít jen ve světě pravdy a skutečného přepychu.
Jsem snad blázen když věřím na pravdu a na lásku, či existuje malá naděje že budu žít šťastně jak v pohádce O provázku.
Zřejmě se toto nikdy předem nedozvím, musím žít svůj život a vystačit si s tím co zatím mám a vím.
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)