Anotace: vlnou pluji,
Pochybovat o všem je jeden ze základních filozofických principů a postupů (propracovaný snad nejvíce Davidem Humem). I já neustále POCHYBUJI, kdykoliv a kdekoliv se POHYBUJI. Jedině když se pohybuji v ženě, tak nepochybuji, protože se to nesluší a protože jsem se k tomu rozhodl dobrovolně.
23.07.2009 12:06:00 | Špáďa
jak se mi s Vámi krásně sní...a hýčkám si sama pro sebe vaše hlasy...:-)
22.07.2009 22:42:00 | Mirka Hedbávná