trest za lásku
Anotace: slzy štěstí vystřídaly slzy smutku..
Dva roky jsou to,co jsem vedle tebe cela v bílém stála
slzy štěstí v očích měla na tebe se smála.
v bříšku kousek z nás dvou měla,
získala vše co jsem od života chtěla
Stala se tvou ženou,po chvíli matkou tvého syna,
myslela že budem šťastní,realita je však jinná
slzy v očích zase mám,však nejsou to už slzy štěstí
tyhle slzy bolí,zakladají se na nešťestí.
život se zbořil jak domeček z karet,
přemyšlím o důvodu,proč na tuhle cestu mě život zaved.
snad trestá mě za hříchy a moje vinny,
nebo má snad duvod naky jiny?
třeba mě chce jinou cestou směřovat,možná na mě čeká někdo jiny,koho bych měla milovat!?
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, Gudula, WAYWARD, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (3)