PŘÍSTAV
Anotace: ...........
Sbírka:
TAK
V záplavě světel ulic bezejmených,
uniká křik modravých neonů,podniků zakouřených...
Kamenná dlažba,staletým hříchem prošlapána,
vypráví o lásce za drobný,co končí z rána...
Ostrá jak čepel,do břicha dýka,
"stálo to za to!!!"
..opilý vzdech,,,,poslední slova námořníka....
Přečteno 442x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JED, Holis, Aliklat, jedam, Hloupá Květinka, Tanzania, labuť, danav, poetická ilona, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)