Proč... proč
Anotace: Veliká bolest, kterou jsem musela dostat ven
Je čas vzpomínek
Zdá se to jako včera
A zdá se to jako před sto lety
Už dávno jsem přestala
Bláhově do ran sypat sůl
V naději
Že je natřeš hojivou mastí
Zůstaly jen jizvy
Hluboké jak Tvé oči
A v srdci prázdnota
Děsivá jak Tvůj odchod
Je to dávno
Dospěla jsem
Už nemiluji
Řekla bych si ještě včera
S úlevou
Jak pomíjivá může být
Jak snadno ustoupí zoufalosti
Stačilo číst tvá slova
Nože do těch starých jizev
Stále miluji
Znovu padám do prachu
Pokolikáté už
Došly síly
Vzdávám
Boj s větrnými mlýny
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: Roger, carodejka, al-pacino, Gudula, Kars, nejsembásník
Komentáře (4)
Komentujících (4)