Ne cestě od nikud
Na cestě
od nikud k bezčasu
hledám tvé steny úžasu
valkýry křičí
naděje nemám
neprosí
ještě se zvedám
probodnut
rezavým mečem
do útrob
do sebe vtečem
věčnost
požírá květiny
výdechy touhy
vteřiny
naději nemám
usnula sukuba
zakletá něha
do slova
na cestě
od nikud nikam
ze sebe
tělo tvý svlíkám
zabalím
v tichu si do Tebe
všechnu svou lásku
naděje
Přečteno 410x
Tipy 26
Poslední tipující: nejsembásník, Psavec, Mbonita, Bíša, zenge, janewe, hašlerka, Gudula, Kars, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)