Medový svět
V kapkách medu
hledám tvůj svět
hořký, sladký – medový
Slepě chodím v brýlích beze skel
zákoutími srdce.
Komnatami bez klíče
bloudím.
Na seznamu smutku hledám své jméno trpce,
víra není nadějí
co mou duši uzdraví.
V kapkách medu
s ulepenými prsty
hledám kousek medového snu
kterým jsi ty!
Přečteno 591x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Agniezka, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)