Tobě...
Anotace: Krásné je všechno na co se díváme s láskou...*Christian Morgenstern*
Miluji Tvé oči, co každý den se na mé dívají,
jsi můj princ motýlový...
Miluji Tvé rty, co každý den mé líbají,
mnohé mi i napoví...
Zbožňuji Tvůj úsměv, co denně mě rozesmívá,
nedívej se na mě tak, však víš, co to se mnou dělá...
Zbožnuji Tvé vlasy, které hladívám,
nemohu se nabažit té vůně, co tak ráda vnímávám...
Srdce se mi chvěje a já děkuji tobě,
že dovolil si mi říkat Ti, miluji Tě...
Nikoho takového na světě není,
posílám věrné pohlazení...
Přečteno 909x
Tipy 34
Poslední tipující: andel.smrti, ilona, kikis, Nergal, střelkyně1, snupicek, Giginka, malý lachtánek, carodejka, Anne Leyyd, ...
Komentáře (15)
Komentujících (14)