chci svy srdce zas naplnit.
posledni dny sou fakt divny. nemuzu psat, jakoby moje city byly prilis slaby nebo prilis silny. pomalu se smiruju s faktem, ze s tebou nejsem a asi nebudu. maj o me zajem i jini, a asi vetsi zajem nez mas o me ty. oddavam se tomu zajmu. na pravdu uz neverim.
slysim
jak kapky deste
dopadaj na zem
venku je dusno
pocitam
dny kdy sem bez tebe
a je jich dost
prilis
nasi minulost schovavam
opravdu
nedokazala bych ti
ublizit
jedno skorodite
red hot chili peppers
a stovky fotek
bez tebe
nechci uz pryc
potrebuju lidsky
teplo
a blizkost
nachazim sebe v ostatnich
a kousky svy duse
si od tebe beru zpatky
naporad
mel si sanci
a pravo ji nevyuzit
je to nas konec
chci to tak.
opoustim nasi cestu
je tu nekdo
kdo si me vazi
a chce bejt se mnou
a tohle ja nechci zahodit
ani zmeskat, tak jako sem
zmeskala tebe.
novy souradnice
novej smer
mam velky srdce
a chci ho zas naplnit
miluju te, ale vic miluju lasku.
(čýžčšážýříáýžřžíáýžířýžíčřžýíážýž)
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, hellla
Komentáře (1)
Komentujících (1)