reqiem za tvý srdce.

reqiem za tvý srdce.

Anotace: jen další loučení...

Zapaspartujeme si naše společný chvíle,
zvedám oči - růžový nebe.

Cejtit se jako v ohrádce,
bejt holka pro „nezávaznej sex“,
/postrádám blízkost/,
usínat nad ránem,
nemít chuť na kafe.

Bojím se zodpovědnosti,
/za nevinnost/
skrz prsty se dívám do tvejch očí.
/Pamatuješ si ještě, jak jsem ti voněla,
když jsme se milovali?
Já jsem to totiž zapomněla./

Rána ztratily veškerou svou poetičnost,
kafe přestalo vonět
a postel je nenaplněná.
/mý tělo s ní./

Vzpomínám si na pár letmejch okamžiků,
na pár orgasmů,
na pár slov.
a pak nic.
ani tvý oči.
/barva?/

Ženskej hlas z nitra muže,
polykáte naše vlastní já
a my zůstáváme ochuzeny
o i d e n t i t u.
/zatracená láska./

... bez i d e n t i t y ...

Slečna dokouřila,
chtěla mě líbat,
nechci.
Přezrálý ostružiny
vetřu jí do kůže.
/i s trny/
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Fuori dal mondo, Fighting Dreamer, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

juj..to je hodně bolestivá pravda

11.01.2010 13:29:00 | Fuori dal mondo

líbí

... jen štěkat na něj

***- ... se mi jaksi nedaří ...

06.08.2009 10:58:00 | HarryHH

líbí

... nějak mám problém se vžít ...

působí to na mě jako umělohmotný míček s výstupky pro pejsky ....
.... co prodávaj ve zverimexuˇ...:-((

05.08.2009 18:25:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí