Rozhovory
Anotace: Jak zachránit řeč při komunikaci beze slov. A nebo to je o něčem jiném?
Hlasem i očima
rozhovor začíná,
slyšíme navzájem
to co nás zajímá.
Následně rozhovor
slova už nesnese,
oba dva cítí však,
že vzduchem nese se.
Potom i dotyky
o mnohém vypráví.
Jako dva knoflíky
zapadlé do trávy.
Srdce i hormony
promění řeči styl.
To když si Robinson
ostrov svůj osídlil.
Rozhovor slova svá
nakonec pomíjí,
duše se do duše
navzájem propíjí.
Kruh se vždy uzavře
- rozhovor zachrání
na podzim? na jaře?
jen dětské žvatlání.
Komentáře (2)
Komentujících (2)