Jaké to bylo?
Anotace: zamotaný zamilovaný kruh
Jaké to bylo,
když jsi tu stál?
Jaké to bylo?
Už zapomínám.
Řekla jsem Ti,
že Tě mám ráda.
Řekla jsem to,
no paráda!
Ty jen stojíš
a přikyvuješ,
a pak mi řekneš,
že mě též miluješ.
Řekl jsi mi,
že mě máš rád,
ale že nikdy nebudeš víc
než kamarád.
A já jen čekám,
nic nedělám,
oči už od slz
zmáčené mám.
Proč, proč jen mě týráš?
Řekli jsme si už všeho dost
a je to jen Tvá drzost,
že mi ruku svíráš?
Jak to tedy s námi je?
Proč mi nedáš pokoje?
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Xindy, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)