DIADÉM
***
Pod modrou představou
v údolí chryzantém
tvořím si lásku svou
na čele diadém
sbírám směs pokladů
do kapes zážitků
třídím je pozpátku
dětem na oplátku
mlhavou krajinou
do dlaně vtisknu šém
nemyslím na jinou
chci být tvým pochopem
za živa pochopen
nebo jen neschopen
lásky Tvé nehoden
zítra je opět den
tak pojď … spolu popojdem
***
Přečteno 417x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, harmony, Pája Black, Juraj Hrom, labuť, Agniezka, Larey, kroužek, Mbonita, Anastacia-Jane, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)