tak už i
tak už
odlupuješ i strup
zaschlé krve ze rtů
pokousaných od mých snů
slzy
už jen slané krystalky
se drolí,
skřípou podlahou.
mažeš mé verše
ze zamžených oken
z kapky krve
v dlaních
upatlané záclony
skryjí tě navždy
Komentáře (5)
Komentujících (5)