Pobláznění
Anotace: a to zas na nějakou dobu stačí...to jsem nechtěl psát v červenci vůbec, to jsem zas dodržel svůj slib..
Poblázněn jak malé kotě uvízlé na stromě,
plachost je mojí nejvěrnější zbraní,
všeho co mohu vzdávám se a tím to užírá mě,
vždyť s tvým polibkem lehké by bylo spaní.
A nocí šapitó změněno na hřbitovní kvítí,
co v trsech měsíčním světle poblouznění tančí,
kdy manéží své tělo vláčíš a oči ti svítí,
možné by bylo trápení o to vše snazší.
Kdy v doteky své oči svět měnil,
pro touhu co v korunách oblaků zapomněl,
poslední z posledních svých sil,
protože své srdce nikdy s nikým neměnil.
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Bíša, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)