hořím, volám hasiče!
plameny šlehají do výše!
však hasič plameny nesháší,
ještě je rozdmýchá - zanáší!!!
27.07.2009 08:34:00 | nejsembásník
Již jsem v(a)ší tvorbu měl možnost okusit. Nabývám domn ěnky, že jde o plamen plynný a tudíž o vztah mezi borci v jejich ovládání.. Svářeči, kuchaři, piloti proudových strojů, raketometčíci.. a jejich ženské ekvivalenty.. :)
26.07.2009 22:49:00 | Sleepwalker
šmankote já čet že hoří lesy v řecku a ono to přeskočilo až na moravu ...
26.07.2009 22:12:00 | jedam