Noc
Anotace: Krásná noc,sama v posteli a myslím na to co bych chtěla v tuto chvíli opravdu hodně .....
Okouzlující tajemná temná noc,
já chtěla bych Tě tu moc.
V té prázdné posteli,
my nebyli jen přáteli.
Já ležela v tvém náručí,
dělala to,co srdce poručí.
Poslouchala Tvé srdce,
a na hrudi Tvé měla ruce.
My,koukali se z okna do noci,
toď vliv měsíční moci.
Přečteno 549x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Hloupá Květinka, Paulín
Komentáře (0)