Pocity
Anotace: jen pár slov a mých pocitů
Samotná,v hlavě Tebe.
Bolesti,v očích nebe.
Smutná, z citu,láska.
Nešťastná,nejsem kráska.
Vinná,protože miluju.
Mučena,vnitřní boje hraju.
Šťastná,z krásných dnů.
Nepřítomná,z obyčejných snů.
Zklamaná, z nevědomosti.
Zamilovaná do Tvé nevinosti.
Komentáře (0)