Jenom stín
Netoužím po tom být jen pouhý stín
jen čekat, než se světlo zhasne
zbyde jen vzpomínka, ale já zmizím s ní
pak zatoužíš po stínu časně
nemám odvahu za sebe se bít
nemám to srdce ztratit vše a nic
chtěl bych naše lásky pochopit
a šťasten s Tebou být...
leč nevím jak...
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Gudula, jesterka, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)