pohádková co není pohádkou
Anotace: občas si myslím, že všechno špatné jednou skončí a ono ne ne to přejít... pak najednou ... všechno zlé je pro něco dobré
Byla jsem dívka zakletá
do svého strachu
v růžovém zámku
plném růží
nahá a plachá
s bolavou kůží
kdo mě zachrání
když vzdala jsem se svého snění
a zahalila se do svého strachu
přišel princ
co chce mě za svou paní
snad osud můj změní
ten jenž vzdudil mě
láskou svou
místo růží polibek dal
obavy smázl
strachy mé vzal
budoucnost rozestlal
pohřbil strach do hlubin pohádek
a vzal mě na
Hrádek
Přečteno 465x
Tipy 30
Poslední tipující: BARBYE, j.c., Mbonita, kroužek, bobi bobie, Psavec, Kubino 2, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)