Len
Anotace: Napadlo mě to nad jednou fotografií.
Sbírka:
Vulva
Leží před tebou
rozječená!
vlasy jak len
spálené
uhlem a popelem
na voskovém papíře
ústy odpovídají
ne, ne ne!
ne, Ne NE!
tak sladce
volá volá
kolemjdoucího
osvoboď mě!
vlasy jak len
spálené
uhlem a popelem
na voskovém papíře
ústy odpovídám ji
ne!
zničená jsi zničena!
za to že jsi potratila
víru!
prach nese vítr pryč
Komentáře (0)