Panenko sladká.
Anotace: ....prostě pro Lenku........
Ach panenko sladká
z cukrové vaty
koupím Ti na pouti
prstýnek zlatý
Jen netokej tetřívku
vylétni na zídku
pohlédni do dvora
Tvá milá je potvora
Ty jeden Měsíčku
znám Tvoji písničku
už více nežaluj
s hvězdičkou se pomiluj
Láska od srdce
trpké ovoce
láska z rozumu
štěstí do domu
Ach drahý Měsíčku
přestaň již lhát
v životě prostém
vše jest naopak
Farář v hospodě
nesedí o vodě
a Matka abatyše
má tajné skrýše
pro Amorova tovaryše
Přečteno 467x
Tipy 28
Poslední tipující: hloubavá, René Vulkán, jitka.svobodova, Elisha, 4LJFilip, Divoženka1, Tygropes, Psavec, mírně kousavý králík, Verena, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)