Tož kde?
Ne ve mně,
ve sklenici
byla vina!
Sedíme ve vinici
Válím nudou
plod země
hvězdu rudou
od Tramína
po jazyku
Máčím rtíky
V mžiku
žár veliký
srdce rosí
a předsevzetí
touha kosí
Rozpíná mi rozhalenku
V sobě spleti
procitáme pod keři
révy vinné...
Uklízíme prázdnou sklenku
A on mi nevěří
Což je divné
Ne ve mně
Ve sklenici
byla vina
Že jsem jako po vichřici
láskou sladce ovíněna
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)