najdeme se a usmíříme
ale jsi v každém kousku stínu
pak s hořkou chutí všech těch blínů
pojď stát vždy při mně - proti mně
klidně se dotkni - musíš jemně
jak dotek noci po červánku
svou hlavu ztratím v nočním vánku
stojíš vždy při mně - proti mně
.
.
navždy
.
stůj při mně lásko - proti mě