tak trochu jinak....
měla 10 můžu na výběr
-odolala....
/chtěla cítit lásku/
šáhla po moji ruce
-ne po jeho....
/byl jsem šťastnej/
a přitom věděl
že tohle
nemá s nekončící láskou
vlastně nic společnýho.....
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, démon zatracení, divoska_jaja, nejsembásník, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)