Do šera
Anotace: okamžik na okraji saténu ... Jak já ty anotace nemám rád...
Sbírka:
Okamžiky
Do kraje světlého saténu
stmívá se
naděje pro trému
doteky
konečky prstů zapálí
klavír
a ticho z povzdálí
do šera
neříkej nic
v dlaních
jen hmatatelný líc
do smutku
tichého příšeří
oči
snad ještě jednou uvěří
že jsi tu
a s námi
má protržená hráz
pouta
a nekonečný sráz
do šera
tanců bez stínů
derou se slzy
ke klínu
do světla
všech dávno zhaslých hvězd
vtiskni svou duši
zhasni
a nechej se
jen
…svést
Přečteno 403x
Tipy 37
Poslední tipující: zelená víla, batůžek na motorku, Jana M., Mbonita, danav, Květka Š., labuť, zenge, janewe, destovecka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)