Bezpodmínečně
Anotace: jen pro lásku a chtíč
milovat - to je dát sebe
bezpodmínečně
.............
a já se chci dát
tak krásný pocit
krásný ženy
co do očí
muži se zaryje
v tom víru touhy
tělo své omyje
......
v řece plné lásky a chtíče
Přečteno 337x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, Házté, Mbonita, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (4)