Světluška
Anotace: s lucerničkou...
Přála bych si
vylézt po žebříku až ke slunci,
abych mu pomohla svítit.
Jen se tak třeba
vznášet na mracích
a poprchávat s nimi.
Chtěla bych
žít mezi svícemi,
abych mohla dávat světlo ve tmě.
Nebo být jednou z květin na louce
a smát se na čmeláky.
Tolik bych chtěla
sedět mezi hvězdami
a zkrášlovat oblohu...
Ale je to těžké uskutečnit.
A tak můžu být alespoň
lampičkou na tvém stole,
o které víš, že ti nikdy nezhasne.
Přečteno 596x
Tipy 15
Poslední tipující: jára spots, 6thSun, Hesiona-Essylt, Elwig, Akrij8, carodejka, strašidýlko-střapatý, Simísek
Komentáře (9)
Komentujících (9)