Anotace: Až ráno do nového dne se vzbudíš, až probudí Tě nový den, chci být jen Tvou, Ty budeš mojim a řekni, že to není sen..
for Krtica
Pořád jsem si nevěděla rády s tím mých - mojích, vím jak je to správně, ale mojích mi tam nějak víc sedělo, ale hezký to není a tak jsem to dnes vyměnila za sloveso. Díky ahoj.
12.11.2005 22:43:00 | grázlík
Ty víš, "v myšlenkách mojich" bych doporučila použít mých. Přece jen ta čeština je pěkná i spisovná a pokud jí trochu oprášíš... :-))
09.11.2005 09:15:00 | Krtica