Rozbřesk
Anotace: škoda že jsi pryč....
Vzpomínám že vždy za rozbřesku
když v očích tvých byl odlesk lesku
a v červáncích tvé tváře,
se zrcadlila sluneční záře.
Když teplo tvého těla
bylo i teplem mým,
když byla jsi ke mně tak vřelá
když věděl jsem že potěším tě,když tě pohladím.
Když mohl jsem s tebou být každou volnou chvíli,
když viděl jsem v tobě víc než jen kousek víly
když viděl jsem tvou něhu a tvou lásku
pro něž dal bych i svůj život v sázku.
Pro niž nebál bych se o něj přijít,
jen abych mohl naše srdce navždy spojit.
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF, vincent christian böll
Komentáře (0)