Luna
Anotace: překrásná ...a napořád svítící...
Slepené papírky
kropící vůz projel ulicí
Za okny tma tísnící.
Na dvoře za rohem,prázdné místo
kde jsi u růží sedávala
Já potají díval se
A Ty ..překrásná
mé pohledy nevnímala.
Mé modré oči
dívajíc se do Tvé duše
čisté krásy
oblých boků
Mé touhy se jich dotýkaly
něžně ve snách
Noc co noc
snad po sta roků.
Mé prsty stvořily Bohyni
z hlíny a doteků pálená
mé kroky tiché po hvězdách
plující luna vzdálená.
Slepené papírky
kropící vůz projel ulicí
Ze staré čtvrti,
stěhovaví ptáci odlétli
Já potají dívám se
A Ty..překrásná
Večerní Lunou mi svítící.
Přečteno 522x
Tipy 25
Poslední tipující: fab four, Juraj Hrom, vodnař, Zefi, Bíša, Kars, Psavec, NikitaNikaT., Mbonita, Zpátky, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)