Sbohem!
Anotace: A na neshledanou.
Náš vztah měl
tisíce chutí, tisíce vůní
a skončil nenadále
jak bezmocné kotě v hluboké tůni.
Náš vztah měl
tisíce vůní, tisíce chutí
teď získává pachuť
hořké jedovaté rtuti.
Není snadné
nemyslet na tebe a jít dál,
ale ty jsi ten co svazoval,
jako když hrdlo škrtí hedvábný šál.
Šál - hedvábný, krásný,
který sice hřeje, ale také dusí.
Loučím se tedy s tebou,
protože mé tělo a hlavně duše - DÝCHAT MUSÍ.
Komentáře (3)
Komentujících (3)