prohraná sázka
Anotace: basen o tom jak nešvar dnešní doby umí zničit lasku..
Točí se točí kulička v ruletě,
teď už já vím že problém je na světě!
Automaty a ruleta tě k sobě lákají,
falešné naděje ve štěstí ti dávají
Nikdo ti neřekl že v penězích štěstí není?
mít jich víc,či míň co se tím změní??
Štěstí a zdraví si pěnězi nekoupíš,
vstupenku do pekla si tím možná vykoupíš!
Co se však stalo vrátit už nejde
co jednou ztratiš získat už nelze.
Vše má svůj rub ale i líc
měl si vše chtěl ale víc.
Měl si rodinu,přátelé lásku,
všechno si dal moc lehko v sázku.
Svou sázku si prohrál a všechno ztratil
možná by si sázku svou vrátil.
Způsobil si bolest tvým tobě nejbližším,
modlím se za tebe a čekám až uslyším:"sebral jsem
sílu s tím vším začít bojovat,chci zase žít ne jenom chybovat..
Komentáře (0)