Tvé jméno..
Anotace: nemohla jsem vymyslet název..pro zlatíčko,které je pro mě bohužel zakázané:(
Napíši Tvé jméno do písku,
chtěla bych Tě mít nablízku...
jenže zafouká vítr a odvane ho..
.....
vytesám Tvé jméno do kamene
to proto, že na Tebe se jen tak nezapomene
/vítr už ho tak neodvane/
.....
slunko pálí
a já se dívám v dáli...
vidím tam Tebe, jak po vodě chodíš
usmíváš se a s ním se za ruce vodíš...
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
Komentáře (0)